Ако поръчаният размер не ви подхожда и искате да получите друг размер или искате да смените получения продукт с друг продукт от сайта, имате 14 дни от получаване на поръчката, за да заявите замяна.

Смяната на продукти е 5 лв.

Сумата ще бъде платена на куриера.


Продукт за смяна

1. Уверете се, че продуктът, който искате да смените, не е износен и може да бъде продаден отново. Върнатият продукт не трябва да бъде повреден, не трябва да съдържа следи от употреба, трябва да бъде върнат с всички принадлежности и етикети непокътнати и трябва да съдържа всички придружаващи документи, с които е бил доставен.

2. Внимателно попълнете Формуляра за смяна, като влезете в този линк:
https://bit.ly/2G1xZao

Моля, проверете два пъти дали въведените данни са верни. Ако изискваната информация липсва или е непълна, може да има забавяне в периода на обработка на смяната.

3. Подгответе опаковката: Моля, опаковайте правилно продукта, който искате да върнете, така че да не се повреди по време на транспортиране.

След като получим попълнения формуляр за смяна, ще изпратим куриерската компания, с която работим, за да вземем пакета от вас.

След пристигането на пакета в нашия склад ще ви доставим новия размер / нов продукт, който искате.

Процедурата за смяна може да отнеме между 2 и 14 работни дни от датата на попълване на формата за смяна.

Важно:

* Моля, проверете два пъти дали данните, въведени във формуляра за смяна, са верни. Ако изискваната информация липсва или е непълна, може да има забавяне в периода на обработка на смяната.

** Уверете се, че продуктът, който искате да промените, не е износен и може да бъде продаден отново.

  • Оригинални Оригинални продукти
  • Премиум качество
  • Две години гаранция
  • Безплатна доставка